+36 96 510 170 iskola@peterfy.hu

Gólyatábor ’24

2024. aug. 31

Élménybeszámoló 🙂

Ha egy szóval kéne jellemeznem a gólyatábort, a következő szó jutna az eszembe: öröm.

A verseny, a sok nevetés és persze a (szó szerinti) felhőtlen szórakozás jellemezte a tábort.
Remek érzés volt a végtelen nyitottság minden évfolyamtársam, és persze a nagy gimnazisták részéről az első perctől fogva. Ennél már csak az esett jobban, hogy bárki, akihez szóltam, barátként kezelt, mintha csak ezer éve ismernénk egymást.
A tábor előtti napon azon tűnődtem, mégis mennyire fogom tudni kellően elengednem magam. Szerencsére a remek társaságnak, és persze az eszeveszett feladatoknak köszönhetően ez rendkívül szimplán ment.
Amint komfortzónán belül éreztem magam, egyből jött egy következő feladat, amely csak jobban kitolta ennek a bizonyos zónának a határát.
Emlékezetes élményekkel lettem gazdagabb, melyek sokáig meg fognak maradni, ebben biztos vagyok. Az előadásoktól indulván, a rappelés és a szerelmes leveleken keresztül, egészen az evőversenyig mind emlékezetes kihívások voltak, melyek színesebbé tették a tábort és persze egykor nehezebbé a mi, vagyis a gólyák dolgát.
A tábor végén kapott címemnek tiszta szívből nagyon örültem. Kifejezetten szép ajándék volt a mindenki által aláírt póló, amely már szobám falán, egy kicsit ereklyeként kifüggesztve megkapta méltó helyét.

Sokat köszönhetek a tábornak, és persze leginkább a Diák Önkormányzatnak a zseniális szervezés, illetve a programok miatt.
Köszönöm ezt a felejthetetlen élményt, remélem jövőre én is megkapom a lehetőséget, hogy továbbadhassam az általam érzett örömöt az utánam következő gólyáknak.

Szöveg: Müller Péter Viktor 9.b

Fotók: Ballagi Bendegúz 12.b

Videó: Németh Samu 12.b (www.youtube.com/@samunemeth)

 

 

Közelgő események

szept 22
08:30 - 09:30

5-8. évfolyam istentisztelet

No event found!

Elérhetőség

+36 96 510 170
iskola[at]peterfy.hu
Péterfy Sándor utca 2

9025  Győr Magyarország

OM-kód: 030546

Vezetőség

Igazgató lelkész: Vancsai József
Igazgató: Kolarovszki Zoltán
Igazgatóhelyettes: Győryné Timár Henriette
Igazgatóhelyettes: Murányi Péter
Igazgatóhelyettes: Marekné Stubán Beáta
Óvodavezető: Tóthné Szebeni Gyöngyi
Gazdasági vezető: Hujber Krisztina